Sadevesijärjestelmät Turku

Kosteusvaurioista ei varoitella turhan takia. Huonosti tehty tai kokonaan puuttuva sadevesijärjestelmä aiheuttaa sadeveden valumisen talon vierustoille ja sitä kautta perustuksiin sekä kellareihin. Oikein tehty sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti niille kuuluviin paikkoihin, kuten sadevesikaivoihin tai keruuastioihin.

Samrak Oy asentaa ja uusii rännit kaikenlaisiin kohteisiin Turun alueella. Kuten sanottua, huonokuntoinen järjestelmä ei täytä tehtäväänsä ja voi aiheuttaa ajan mittaan isojakin tuhoja. Tämän vuoksi räystäskourut, sadevesiputket ja muut järjestelmän osat kannattaa uusia tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Kosteus on rakennuksen kunnon kannalta erityinen ja Suomen olosuhteissa todellinen riskitekijä.

Uudet räystäskourut ja syöksytorvet asennettuina

Puolipyöreä tai kantikas, leveä vai kapea malli? Juuri niin kuin haluatte! Meiltä saatte erimuotoiset sadevesiputket ja räystäskourut, joten ne sopivat kaikenlaisiin kohteisiin perinnetaloista moderneihin koteihin kuin myös taloyhtiöihin ja muihin rakennuksiin. Asennuksen yhteydessä voimme tietenkin asentaa myös esimerkiksi sadevedenryöstäjät tai muunlaiset sadeveden keräysjärjestelmät. Toimitamme sadevesijärjestelmiä myös pelkkänä tavaratoimituksena ilman asennuspalvelua. 

Sadevesijärjestelmän huoltoa ei saa unohtaa

Paraskaan järjestelmä ei toimi, ellei sitä muista huoltaa määräajoin. Huoltotyöt voi tehdä myös itse, kunhan muistaa käyttää asianmukaisia turvavälineitä putoamisen ja liukastumisen varalta. Puista tippuvat lehdet ja kouruihin kerääntyvät muu lika ja sammal tukkivat varsin helposti putket, joten kannattaa tarkastaa, huoltaa ja puhdistaa ainakin pari kertaa vuodessa. Samalla kannattaa tarkistaa myös kourujen kiinnitykset, sillä esim. lumimassat voivat helposti heikentää kiinnikkeitä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20540 TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi