Kattohuolto Turku

Tiesitkö, että katon ikää voi pidentää merkittävästi säännöllisesti tehdyillä kattohuolloilla?

Meiltä saat aina katon tarpeen mukaiset toimenpiteet ja huoltotyöt, jotka pitävät katon kauniina ja hyväkuntoisena. Katon huoltamisen yhteydessä voimme tietenkin huolehtia myös sadevesijärjestelmien huoltotoimenpiteistä ja vaikka uusia kattoturvatuotteet, mikäli niiden kunnossa havaitaan puutteita. Olemme erikoistuneet vuoto-ongelmien etsimiseen ja selvittämiseen, sekä teemme myös katon yleiset kuntotarkastukset ja raportit.

Tiilikaton huolto ja puhdistus

Tiilikatto on hyvä ja helppohoitoinen kattomateriaali, mutta ilman hoitoa senkin kunto heikkenee. Erityisesti katolle helposti kasvava sammal ja muu kasvusto lyhentää tiilikaton kestoikää ja on esteettisesti ikävän näköistä. Sammal poistetaan biohajoavalla sammaleen tuhokäsittelyllä, joka myös ehkäisee uuden sammaleen kasvua. Lisäsuojaa tiilikatolle saadaan kivisuojakäsittelyllä, joka ehkäisee veden imeytymistä tiileen ja pitää sammaleen poissa katolta vuosia. Lue lisää huoltotöistä täällä.

Tiilikaton sävytys

Eräs tiilikaton normaaleista ominaisuuksista on sen värin muutos vuosien kuluessa. Tiilikatto saadaan värjättyä alkuperäiseen loistoonsa esim. sävytetyillä kivisuoja-aineilla, ilman paksuja pinnoitekerroksia.

Kysy tarjous!

Soita tai lähetä meille postia - tulemme mielellämme paikan päälle ja teemme sinulle hinta-arvion, tietenkin täysin veloituksetta! Muista, meiltä saat tarvittaessa tietenkin myös kaikki muut kattopalvelut remontista kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksiin.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20540 TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi